Details van onze leden.

Dagcentra

DoucheFLUX

DouchFLUX is een dagcentrum voor daklozen en mensen in bestaansonzekerheid.

Haar actie focust op de mens en zijn waardigheid, aan de hand van essentiële basisdiensten, activiteiten en opleidingen, sensibilisering en pleidooi.

Website


Hobo

Dagcentrum die thuislozen begeleidt in hun zoektocht naar opleiding en werk.

Ze hebben een aanbod van allerlei activiteiten die inspelen op verschillende levensdomeinen (sociaal, professioneel, cultureel, sport, gezondheid,...).

Door middel van activiteiten willen zij thuislozen de kans geven een sociaal netwerk uit te bouwen om zo hun sociaal isolement te doorbreken.

Verder werken zij ook aan re-integratie waarbij zij de mensen doorverwijzen naar bestaande initiatieven en organisaties in Brussel.

Website


Bij ons

Is een inloopcentrum dat bestaat sinds1998. Sinds de opening bieden ze ons thuislozenpubliek (daklozen, krakers, mensen met laag inkomen, gehandicapten, mensen zonder papieren, ...) een ruimte waar onthaal, ontmoeting en solidariteit centraal staan.

Informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier voor alle informatie en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze opleidingen

U wenst onze verschillende opleidingen te volgen, schrijf ons dan direct in via ons inschrijfformulier.

Inschrijven op de newsletter.

Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden van onze opleidingen, conferenties, studiedagen, aarzel niet om u op onze newsletter in te schrijven.

 

Contact.

Bico-federatie

Kogelstraat, 18

1000 Brussel

02 513 58 76


Ondernemingsnummer

0478.734.689


Met de steun van
Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie